top of page

Workshops en lezingen

Een workshop of lezing is een goede manier om een groep te informeren over een bepaald onderwerp. Het is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met sportpsychologie en mentale training. In workshops gaan deelnemers bovendien ook actief aan de slag: ze ervaren zelf de invloed van mentale vaardigheden en oefenen met bepaalde mentale technieken. Ik geef tips en handvatten mee, zodat ze na de workshop er zelf mee verder kunnen.

Onderwerpen van workshops of lezingen zijn bijvoorbeeld: mentale factoren in de sport; wat is wedstrijdspanning en hoe ga ik daarmee om; hoe kan ik als ouder omgaan met de prestaties van mijn kind; hoe zorg ik als coach voor een stimulerende sportomgeving.

Workshops of lezingen kunnen eenmalig en los van elkaar worden georganiseerd, maar het is ook mogelijk ze in een reeks te organiseren. Workshops of lezingen worden altijd in overleg met de aanvrager georganiseerd, zodat ze zo goed mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften van de groep. Dat betekent dat een workshop de ene keer in een zaaltje kan plaatsvinden en de andere keer op het sportveld. Of dat het de ene keer een uur duurt en de andere keer twee uur. Het is dus altijd op maat.

Het starttarief voor een workshop is €140 euro (inclusief voorbereiding).

Geïnteresseerd in een workshop of lezing? Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking.

bottom of page